Recepten

Wraps met Gehakt uit de oven

Wraps met Gehakt uit de oven
Welkom allen op mijn nieuwe site! 
Op Zaligrecept.nl kun je zowel makkelijke als uitgebreide recepten vinden, of je nou weinig tijd hebt om in de keuken te staan of juist heel veel; met Zaligrecept.nl wil ik zoveel mogelijk (thuis)koks de lekkerste recepten aanbieden. 

ovenschotel recepten

slowcooker recepten

pasta recepten

Wraps met gehakt (voor 4 personen)

Half-om-half gehakt 300 gram
Rode paprika, fijn gesneden 1 stuk
Middel Ui, fijn gesneden 3 stuks
Tomatenblokjes 600 gram (1,5 blik)
Italiaanse kruiden 1 eetlepel
Sambal oelek (of chilipoeder) 1 theelepel
Wraps 4-8 stuks
Knoflook, fijn gesneden 4 tenen
Rundvleesbouillonblokje 1 blokje

Vandaag eten we: wraps met gehakt – uit de oven! Ovenrecepten zijn super makkelijk & binnen mum van tijd heb je een superlekker gerecht op tafel. Je kunt kiezen voor 4-8 wraps. 4 grote of 8 kleinere, het is net wat je zelf wilt en hoe groot je ovenschaal is. Laat je weten hoe het gesmaakt heeft?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit op middelhoog vuur de fijn gesneden ui en knoflook. Bak tot de ui en knoflook glazig is.
  2. Stap 1: knoflook en ui aanfruiten - Wraps met gehakt

  3. Bak de gesneden paprika een paar minuten mee en voeg vervolgens het gehakt toe. Maak kleine stukjes van het gehakt met je pollepel of spatel.
  4. Stap 2: paprika en gehakt toevoegen voor wraps

  5. Voeg 400 gram (1 blik) tomatenblikjes uit blik toe en breng op smaak met Italiaanse kruiden, zwarte peper, 1 theelepel sambal (of chilipoeder) en het bouillonblokje.
  6. Stap 3: tomatenblokjes en kruiden toevoegen

  7. Vul de wraps met de vulling en rol ze op. Leg in een ovenschaal. Als alle wraps erin liggen smeer je de rest van de tomatenblokjes eroverheen en daarover de geraspte kaas. Bak de wraps met gehakt in 200 graden voor ongeveer 15 minuten.
  8. Stap 4: wraps rollen en tomatenblokjes en kaas erover

Haal de wraps met gehakt uit de oven en geniet! Serveer met rucola of ijsbergsla. Bewaar dit recept op Pinterest.
Wraps met gehakt recept

Voorbereiding

20 min

Kooktijd

15 min

Beoordeel dit recept

86%

Favoriet

4 Reacties

  • Er staat in de beschrijving dat er een bouillonblokje in moet, maar dit staat niet in de ingrediënten lijst.

    • Beste Jesse,

      Bedankt voor je oplettendheid! Ik heb het toegevoegd aan de ingrediëntenlijst!

      Groet,
      Manuel

  • Avatar
    Ineke Kerkhofs 4 jaar geleden

    Hallo!

    Zou je de wraps ook op voorhand kunnen maken bv. vandaag en dan morgen de schotel in de oven steken?

    Ik ontvang morgen gasten dus het zou heel handig zijn om dit weten.

    Groetjes!

    • Hoi Ineke,
      Bedankt voor je reactie!
      Ja, dat kan zeker. Wel even goed luchtdicht afdekken als je het in de koelkast bewaard.
      Een fijne avond,
      Groet,
      Manuel

Reactie achterlaten

Laatste Recepten