Wraps met Gehakt uit de oven

Wraps met Gehakt uit de oven

Bereiden

20 min

Koken

15 min

Wraps met gehakt (voor 4 personen)

Half-om-half gehakt 300 gram
Rode paprika, fijn gesneden 1 stuk
Middel Ui, fijn gesneden 3 stuks
Tomatenblokjes 600 gram (1,5 blik)
Italiaanse kruiden 1 eetlepel
Sambal oelek (of chilipoeder) 1 theelepel
Wraps 4-8 stuks
Knoflook, fijn gesneden 4 tenen

Vandaag eten we: wraps met gehakt – uit de oven! Ovenrecepten zijn super makkelijk & binnen mum van tijd heb je een superlekker gerecht op tafel. Je kunt kiezen voor 4-8 wraps. 4 grote of 8 kleinere, het is net wat je zelf wilt en hoe groot je ovenschaal is.👏 Laat je weten hoe het gesmaakt heeft? 🤗

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit op middelhoog vuur de fijn gesneden ui en knoflook. Bak tot de ui en knoflook glazig is.
  2. Stap 1: knoflook en ui aanfruiten - Wraps met gehakt

  3. Bak de gesneden paprika een paar minuten mee en voeg vervolgens het gehakt toe. Maak kleine stukjes van het gehakt met je pollepel of spatel.
  4. Stap 2: paprika en gehakt toevoegen voor wraps

  5. Voeg 400 gram (1 blik) tomatenblikjes uit blik toe en breng op smaak met Italiaanse kruiden, zwarte peper, 1 theelepel sambal (of chilipoeder) en het bouillonblokje.
  6. Stap 3: tomatenblokjes en kruiden toevoegen

  7. Vul de wraps met de vulling en rol ze op. Leg in een ovenschaal. Als alle wraps erin liggen smeer je de rest van de tomatenblokjes eroverheen en daarover de geraspte kaas. Bak de wraps met gehakt in 200 graden voor ongeveer 15 minuten.
  8. Stap 4: wraps rollen en tomatenblokjes en kaas erover

Haal de wraps met gehakt uit de oven en geniet! Serveer met rucola of ijsbergsla. Bewaar dit recept op Pinterest.
Wraps met gehakt recept

Delen & Printen

Favoriet

Geen Reacties

Laat een Reactie achter