Wraps met Gehakt uit de oven
Wraps met gehakt (voor 4 personen)
Half-om-half gehakt | 300 gram | |
Rode paprika, fijn gesneden | 1 stuk | |
Middel Ui, fijn gesneden | 3 stuks | |
Tomatenblokjes | 600 gram (1,5 blik) | |
Italiaanse kruiden | 1 eetlepel | |
Sambal oelek (of chilipoeder) | 1 theelepel | |
Wraps | 4-8 stuks | |
Knoflook, fijn gesneden | 4 tenen | |
Rundvleesbouillonblokje | 1 blokje |
Vandaag eten we: wraps met gehakt – uit de oven! Ovenrecepten zijn super makkelijk & binnen mum van tijd heb je een superlekker gerecht op tafel. Je kunt kiezen voor 4-8 wraps. 4 grote of 8 kleinere, het is net wat je zelf wilt en hoe groot je ovenschaal is. Laat je weten hoe het gesmaakt heeft?
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit op middelhoog vuur de fijn gesneden ui en knoflook. Bak tot de ui en knoflook glazig is.
- Bak de gesneden paprika een paar minuten mee en voeg vervolgens het gehakt toe. Maak kleine stukjes van het gehakt met je pollepel of spatel.
- Voeg 400 gram (1 blik) tomatenblikjes uit blik toe en breng op smaak met Italiaanse kruiden, zwarte peper, 1 theelepel sambal (of chilipoeder) en het bouillonblokje.
- Vul de wraps met de vulling en rol ze op. Leg in een ovenschaal. Als alle wraps erin liggen smeer je de rest van de tomatenblokjes eroverheen en daarover de geraspte kaas. Bak de wraps met gehakt in 200 graden voor ongeveer 15 minuten.
Haal de wraps met gehakt uit de oven en geniet! Serveer met rucola of ijsbergsla. Bewaar dit recept op Pinterest.
Er staat in de beschrijving dat er een bouillonblokje in moet, maar dit staat niet in de ingrediënten lijst.
Beste Jesse,
Bedankt voor je oplettendheid! Ik heb het toegevoegd aan de ingrediëntenlijst!
Groet,
Manuel
Hallo!
Zou je de wraps ook op voorhand kunnen maken bv. vandaag en dan morgen de schotel in de oven steken?
Ik ontvang morgen gasten dus het zou heel handig zijn om dit weten.
Groetjes!
Hoi Ineke,
Bedankt voor je reactie!
Ja, dat kan zeker. Wel even goed luchtdicht afdekken als je het in de koelkast bewaard.
Een fijne avond,
Groet,
Manuel