Spaghetti op Oosterse wijze
Ingrediënten voor 4 personen
Spaghetti | 300 gram | |
Olie | een scheutje | |
Een grote ui, gesnipped | 1 stuk | |
Boemboe voor bami goreng | 1 pakje | |
Prei (voorgesneden) | 200 gram | |
Wortels, geraspt | 300 gram | |
Hamreepjes | 200 gram | |
Roze garnalen | 125 gram |
Heb je ooit deze Oosterse spaghetti geprobeerd? Ik ben er dol op! Italiaans met een vleugje van het oosten: écht het proberen waard. Ben je vegetarisch? Dan zou je het vlees kunnen vervangen door gemixte noten.
Bereidingswijze
- De spaghetti volgens de verpakking koken ( beetgaar )
- Doe een scheutje olie in een wokpan en fruit hier even de ui in
- De boemboe, prei, rode en groene pepers en wortel erbij doen
- Zet de wokpan op hoog vuur, de groenten in ongeveer 6 minuten al omscheppend beetgaar wokken
- De spaghetti afgieten en toevoegen aan de wokpan
- Nu nog de hamreepjes en garnalen erdoor
- Laat het geheel nog even goed op laag vuur doorwarmen
Geen reacties