Spaghetti op Oosterse wijze

Spaghetti op Oosterse wijze

Porties

4

Bereiden

5 min

Koken

20 min

Ingrediënten

Spaghetti 300 gram
Olie een scheutje
Een grote ui, gesnipped 1 stuk
Boemboe voor bami goreng 1 pakje
Prei (voorgesneden) 200 gram
Wortels, geraspt 300 gram
Hamreepjes 200 gram
Roze garnalen 125 gram

Heb je ooit deze Oosterse spaghetti geprobeerd? Ik ben er dol op! Italiaans met een vleugje van het oosten: écht het proberen waard. Ben je vegetarisch? Dan zou je het vlees kunnen vervangen door gemixte noten.

Bereidingswijze

  1. De spaghetti volgens de verpakking koken ( beetgaar )
  2. Doe een scheutje olie in een wokpan en fruit hier even de ui in
  3. De boemboe, prei, rode en groene pepers en wortel erbij doen
  4. Zet de wokpan op hoog vuur, de groenten in ongeveer 6 minuten al omscheppend beetgaar wokken
  5. De spaghetti afgieten en toevoegen aan de wokpan
  6. Nu nog de hamreepjes en garnalen erdoor
  7. Laat het geheel nog even goed op laag vuur doorwarmen

Delen & Printen

Favoriet

Geen Reacties

Laat een Reactie achter