Smeuïge brownies
Benodigdheden voor deze smeuïge brownies
Pure chocolade (extra puur) | 115 gram | |
Roomboter | 225 gram | |
Eieren | 2 stuks | |
Eidooier | 1 stuk | |
Kristalsuiker | 330 gram | |
Vanille-extract | 1 theelepel | |
Zout | snufje | |
Patentbloem | 125 gram | |
Cacaopoeder | 25 gram |
Deze smeuïge brownies zou je elke dag wel willen eten! Een licht krokant buitenlaagje en zacht / plakkerig van binnen! Dit recept moet je echt geproefd hebben; deel het met je vrienden, familie en/of collega’s!✌
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg een bakpapier in een brownie bakvorm (30 x 20 cm) en vorm het bakpapier iets naar de bakvorm.
- Smelt de boter en chocolade voor een paar minuten in de magnetron, of smelt het au bain-marie. Laat iets afkoelen.
- Klop de eieren, eidooier, suiker, vanille-extract en een snufje zout luchtig (ongeveer 5 minuten). Als het als een lint van de garde loopt dan is het perfect.
- Roer de chocolade door het luchtige mengsel goed door. Roer vervolgens ook de patentbloem en de cacaopoeder erdoor met een spatel.
- Giet het mengsel in je brownie bakvorm en verdeel met de achterkant van een lepel. Plaats in de oven en bak voor 35 minuten.
Laat de brownies volledig afkoelen alvorens je hem snijdt. Bewaar deze smeuïge brownies op Pinterest.
Geen reacties