Panini met Zalm
Ingrediënten voor 1 persoon
Baguettes / panini broodje | 1 stuk | |
Gerookte zalm | 2 grote plakken | |
Bieslook | naar smaak | |
Peper | naar smaak | |
Zout | naar smaak | |
Roomkaas met kruiden | ong. 1 eetlepel | |
Tomaat, in plakken | 1 stuk |
Panini met Zalm: Lekker simpel maar zéér overheerlijk Panini recept met maar een paar ingrediënten. Om ze perfect te maken maak je ze naar mening altijd in een panini grill maar je kan ze natuurlijk ook gewoon in de oven stoppen, ’t is wat je zelf wilt!
Bereidingswijze
- Stop de panini grill alvast in het stopcontact
- Snij het broodje in de lengte doormidden (eventueel ook nog door de helft voor 2 stuks)
- Pak een lepel roomkaas en bestrijk alle twee de kanten met roomkaas (niet al te dikke laag)
- Doe er nu wat peper, zout en bieslook ( in stukjes ) er overheen
- Dan volgende plakken tomaat
- Vervolgens 1 grote plak gerookte zalm erop leggen
- Doe nog peper, zout en wat bieslook over de zalm en sluit het geheel af door de bovenkant erop te doen
- Voor ongeveer 8 minuten in de panini grill en dan lekker smullen 😉
Manuel,
op welke temperatuur zet je de panini grill?