Panini Kip-Pesto

Panini kip-pesto (voor 2 personen)
Ciabatta | 1 stuk | |
Kipfilet | 1 stuk | |
Crème fraîche | 2 eetlepels | |
Groene pesto | 4 eetlepels | |
Cheddarkaas | 4 plakjes | |
Tuinkers | een handje | |
Rucola | een handje |
Super lekker & simpel: panini kip-pesto. Als je een snel recept wilt en lekker wilt genieten, probeer dan dit recept! Mocht je geen grill hebben, dan kun je je panini ook bakken in een hete pan (wel even goed aandrukken, anders is het geen panini!).
- Zet een (panini)grill aan en snijd de ciabatta door de helft en horizontaal zoals op de foto hieronder.
- Besmeer de ciabatta (panini) aan beide kanten met extra vierge olijfolie.
- Snijd de kipfilet horizontaal in plakjes en grill ze met een klein scheutje olijfolie in een grillpan. Je hoeft de kip maar kort te grillen, het gaat erom dat aan beide kanten de kip mooie grillrandjes heeft.
- Besmeer je panini met pesto en beleg met de gegrilde kip en crème fraîche.
- Voeg nu de tuinkerst, rucola en cheddar toe. Leg de bovenkant erop en grill de panini in een grill voor ongeveer 8-10 minuten. Druk goed aan zodat de panini plat wordt.
Bewaar deze Panini kip-pesto op Pinterest.
Geen reacties