Nutella brownies

Ingrediënten voor deze Nutella brownies
Nutella | 350 gram | |
Patent(bloem) | 25 gram | |
Kristalsuiker | 25 gram | |
Eieren | 4 stuks |
Vandaag tijd voor een brownie recept: Nutella brownies! Als menig Nutella-fan kan ik je vertellen dat dit recept echt het proberen waard is. Mocht je geen bloem of suiker in huis hebben, vervang dit dan door meer Nutella. (De structuur zal dan wat anders zijn).
Bereidingswijze Nutella Brownies
- Zet de oven aan op 175 graden en laat voorverwarmen. Ondertussen kunnen we de Nutella brownies bereiden.
- Verwarm de Nutella – op laag vuur – in een pannetje tot deze gesmolten is.
- Klop ondertussen in een keukenmachine de eieren stijf. Je kunt het natuurlijk ook met de handmixer doen als je geen keukenmachine hebt.
- Weeg de bloem en suiker af en voeg deze bij de stijfgeklopte eieren samen met de gesmolten Nutella. Mix ongeveer 5 minuten door elkaar.
- Bekleed een browniebakvorm met bakpapier en voeg hier het Nutella mengsel in. Bak de Nutella brownies voor 25 minuten de oven. Check rond deze tijd of je Nutella brownies goed zijn, want elke oven is anders. Laat het ongeveer 2 uur afkoelen en snijd in gelijkmatige stukken.
Bewaar dit recept voor Nutella brownies op Pinterest.
Geen reacties