Naanpizza met gehakt en Mexicaanse groente
Naanpizza voor 4 personen
Half-om-half gehakt | 500 gram | |
Roerbakgroente Mexicaans (zakje) | 400 gram | |
Tomatenpuree | 1 blikje (140 gram) | |
Knoflook | 4 tenen | |
Witte ui | 1 stuk | |
Rode peper | 1 stuk | |
Olijfolie | een scheutje | |
Geraspte kaas | 200 gram | |
Zwarte peper en zout | naar smaak | |
Naanbrood (met knoflook en koriander) | 4 stuks |
Snel een recept op tafel? Maar wel lekker eten? Maak dan deze Naanpizza met gehakt en Mexicaanse groente. Ik ben echt fan van Naanbrood en vooral om het te gebruiken als pizza. Naanbrood is ook lekker voor bij een curry of bij de borrel.
Mexicaanse groente
Er zijn veel zakjes met Mexicaanse groente in de supermarkt. Mijn groentezak was gevuld met maïs, kidneybonen, sperziebonen, paprika, prei en witte kool. Je kunt natuurlijk veel meer groente zakjes proberen.. tegenwoordig heb je zoveel keuze!
Naanpizza met gehakt en Mexicaanse groente maken
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit de ui en knoflook in een scheutje olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Voeg de Mexicaanse roerbakgroente, de tomatenpuree, rode peper, zwarte peper en zout naar smaak toe en laat de groenten in een paar minuten zachter worden.
- Verdeel de vulling uit de pan op de naanbroden en bestrooi met wat geraspte kaas. Doe voor ongeveer 10 minuten in de oven (iedere oven is anders; het kaas moet goed gesmolten zijn en een klein korstje hebben).
Geniet van je naanpizza en bewaar dit recept voor de volgende keer!
Bewaar dit recept op Pinterest om het later te bekijken! Volg ons ook op Instagram!
Geen reacties