Naanbrood met Gekruid Gehakt & Spinazie

Naanbrood met Gekruid Gehakt & Spinazie

Porties

2

Bereiden

15 min

Koken

5 min

Ingrediënten

Naanbrood 4 stuks
Zoete ui, in kleine stukken 2 stuks
Knoflooktenen, fijngesneden 2 stuks
Half-om-half gehakt 300 gram
Verse bladspinazie 200 gram
Zwarte peper Naar smaak
Zout Naar smaak
Yazzara ong. 4 eetlepels

Wil je een recept dat echt supersnel op tafel staat? Probeer dit recept eens: Naanbrood met gekruid gehakt en spinazie.

  1. Zet je oven aan op 200 graden.
  2. Voeg een scheutje olijfolie toe aan een pan op middelhoog vuur.
  3. Fruit hierin de – in kleine stukken gesneden – zoete ui en knoflook.
  4. Voeg vervolgens de half-om-half gehakt in de pan en gebruik je pollepel om het gehakt los te maken (te grote brokken is ook niet lekker). Bak het gehakt roerend gaar,
  5. Voeg de spinazie toe en schep om. Laat goed schinken.
  6. Doe ondertussen alvast het naanbrood in de oven op 200 graden (ongeveer 4-6 minuten).
  7. Haal het naanbrood uit de oven en besmeer met yazzara en verdeel de vulling eroverheen. Eet smakelijk!

Delen & Printen

Favoriet

Geen Reacties

Laat een Reactie achter