Naanbrood met Gekruid Gehakt & Spinazie
Ingrediënten voor 2 personen
Naanbrood | 4 stuks | |
Zoete ui, in kleine stukken | 2 stuks | |
Knoflooktenen, fijngesneden | 2 stuks | |
Half-om-half gehakt | 300 gram | |
Verse bladspinazie | 200 gram | |
Zwarte peper | Naar smaak | |
Zout | Naar smaak | |
Yazzara | ong. 4 eetlepels |
Wil je een recept dat echt supersnel op tafel staat? Probeer dit recept eens: Naanbrood met gekruid gehakt en spinazie.
- Zet je oven aan op 200 graden.
- Voeg een scheutje olijfolie toe aan een pan op middelhoog vuur.
- Fruit hierin de – in kleine stukken gesneden – zoete ui en knoflook.
- Voeg vervolgens de half-om-half gehakt in de pan en gebruik je pollepel om het gehakt los te maken (te grote brokken is ook niet lekker). Bak het gehakt roerend gaar,
- Voeg de spinazie toe en schep om. Laat goed schinken.
- Doe ondertussen alvast het naanbrood in de oven op 200 graden (ongeveer 4-6 minuten).
- Haal het naanbrood uit de oven en besmeer met yazzara en verdeel de vulling eroverheen. Eet smakelijk!
Geen reacties